VERZENDING & LEVERING

JOUW FAVORIETE LEGO ITEMS DIRECT IN HUIS OP VERSCHILLENDE MANIEREN

 

Ophalen
Wil je direct aan de slag met het bouwen van je favoriete lego item kom je item dan ophalen. Kies bij je online bestelling voor de optie ‘ophalen’ dan kun je na de ophaalbevestiging per e-mail, het pakket ophalen. Maak hiervoor een afspraak via WhatsApp. Vergeet niet de ophaalbevestiging mee te nemen.

Verzendkosten
Heb je geen tijd om langs te komen maar wil je wel snel aan de slag dan kan je item worden verzonden via DHL (€12,50 incl. retourlabel). Woon je in Apeldoorn dan kunnen wij je gekozen lego item per fietskoerier bezorgen (€2,50 per rit). Je kan zelf bepalen of wij het lego item ook op komen halen of dat je het item zelf terug komt brengen.

Levertijd
Is het lego item voorradig, dan heb je jouw pakketje in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Dit hangt natuurlijk af van de manier van verzending. Indien voor 14:00 uur besteld dan heb jij je item de volgende dag in huis. Kies je voor het bezorgen met DHL zijn wij uiteraard ook afhankelijk van de service van DHL.

Bezorging
Je bestelling wordt bezorgd door DHL. Via de mail word je door DHL op de hoogte gehouden van het bezorgmoment. Ook kun je op https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/bezorgtijden jouw bezorgdatum, tijdvenster en locatie bekijken. Ben je niet thuis? Dan wordt het pakket bij de buren aangeboden. Kunnen je buren het pakket ook niet aannemen? Dan ontvang je een e-mail én een kaart in de brievenbus dat jouw pakket de volgende dag op te halen is bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint. Heb je gekozen voor bezorging per fietskoerier dan nemen wij z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken zodat we weten dat je thuis bent. Een van onze legotoppers komt het pakket dan bij je afleveren.